Pålitlighet och tillväxt trots krisen - C.E. Schneckenflügel GmbH
För översikt

Pålitlighet och tillväxt trots krisen

Vi hälsar nya medarbetare välkomna till försäljningen och produktionen!

Vi har tidigare berättat hur snabbt vi kan tillverka våra skruvblad. Som en pålitlig partner arbetar vi hela tiden för att bibehålla vår prestationsförmåga för våra kunders produktionsförlopp. Därmed levererar vi skruvblad med en exakt passform och vi behåller alltid överblicken över snabba offerter och ger tillförlitliga påståenden om leveranstider.

Sedan april arbetar vi med ett utökat produktionsteam i 3-skift vid pressarna och skäranläggningen. Därmed kan vi genomföra fler särskilt brådskande uppdrag. Tack vare en god planering är vårt lager fortfarande välfyllt. Sedan kriget i Ukraina bröt ut, har vi kunnat utföra alla uppdrag utan fördröjning.

Även på den administrativa avdelningen och vid försäljningen har vi fått stöd och vi har gjort några förändringar. De senaste tillskotten heter Fabian Schwarzbach och Thorsten Janßen.

Fabian Schwarzbach är industriekonom som senast arbetade inom livsmedelsbranschen och nu gläds över att kunna använda sina kunskaper på den administrativa avdelningen på C. E. Schneckenflügel. Han tar över efter Holger Rumpker som går över till försäljningen.

Thorsten Janßen har arbetat länge som utbildad mekaniker och tekniker inom metallbearbetning, bland annat inom flygplansbyggnad och senast på ett spånskärningsföretag. Han förstärker vår säljstyrka.

Därmed har vi en bra uppställning för att vid stigande produktionstal kunna fortsätta ge dig den goda service som du är van vid.

Här hittar du alla kontaktpersonerna.

 

Bra information från marknadsledaren!

Och nu till prenumerationen på nyhetsbrevet

Prenumeration på nyhetsbrev
Nach oben scrollen