För översikt

En 48h-express tack!

Inga problem för vår besättning på press 3!

Vi är inte rädda för tuffa tidsscheman, för vi har föresatt oss att vara snabba. Från statusen ”väntar” via ”aktiverad” till ”producerad och leveransklar” tog den här ordern på 8,7 ton skruvblad bara 48 timmar – vi kallar det för överljudshastighet. Den här blixtsnabba expressleveransen möjliggjordes tack vare vår handlingskraftiga besättning, som tillverkar högkvalitativa skruvblad som tillval dygnet runt i treskift, och vår exakta, digitala finplanering av tillverkningen. Vi är stolta över vårt team och att vi kunde hjälpa en trogen kund med en expressleverans.

Express är ännu inte standard, men vi arbetar på att bli ännu snabbare och tillförlitligare för våra kunder. Ring oss helt enkelt, om du någon gång behöver en snabb leverans!

Bra information från marknadsledaren!

Och nu till prenumerationen på nyhetsbrevet

Prenumeration på nyhetsbrev
Nach oben scrollen