För översikt

Industri 4.0: Vi är med längst fram!

C.E. Schneckenflügel blir smartare. Vi är på väg mot mer sammanlänkning och självstyrning tack vare det innovativa maskinstyrningssystemet FactoryWare MMS från Eckelmann AG.

Större produktivitet, större effektivitet och bättre kvalitet inom plåttillverkning på medelstora företag utlovas av Eckelmann AG genom sin nya programvara FactoryWare MMS. Det flexibla och intelligenta molnbaserade programmet öppnar, digitaliserar och analyserar produktionsdatan inom plåtbearbetning. Med en minimal arbetsinsats synliggörs effektiviteten i förloppen. På så vis kan processer optimeras och nya tjänster kan utvecklas, exempelvis en exakt maskinbelastning eller en förutseende slitdelshantering.

Som pilotkund för Eckelmann AG kunde Schneckenflügel redan på kort tid sänka skärtiderna avsevärt i plasmaskäranläggningen från Zinser. Fler steg mot digitalisering av maskinparken med hjälp av FactoryWare MMS förbereds.  Vi på Schneckenflügel är övertygade: – FactoryWare MMS har en stor potential, eftersom programmet skapar en mycket solid databas för sammanflätad tillverkning och samtidigt klarar av att integrera gränssnitt för orderplanering eller CAD/CAM-system komplett och oberoende av tillverkaren. Därmed leder det oss faktiskt vidare mot digitalisering i vårt medelstora företag.

C.E. Schneckenflügel och Eckelmann: Vi lever Industri 4.0. Digitalt, effektivt, modernt!

https://www.eckelmann.de/en/digitization/factoryware/

Bra information från marknadsledaren!

Och nu till prenumerationen på nyhetsbrevet

Prenumeration på nyhetsbrev
Nach oben scrollen