För översikt

NY PLASMASKÄRANLÄGGNING

Efter renoveringen av vår fastighet är installationen av en plasmaskäranläggning nu slutförd. För att erbjuda våra kunder en snabb leverans i tid har vi nu bestämt oss för att investera i en ny plasmaskäranläggning.
Den runda tillskärningen sker nu optimalt med en så bra nestning som möjligt. Därefter kan bygg- och specialstål samt rostfritt stål med en tjocklek på upp till 40 mm bearbetas exakt.
Tack vare vårt plåtlager kan vi också leverera blixtsnabbt. Det är alltid något som går sönder och reparationer måste alltid göras direkt. Tack vare vår expresstjänst kan vi skära alla plåtar upp till 40 mm direkt och pressa till skruvblad. Snabbare går det inte.

Bra information från marknadsledaren!

Och nu till prenumerationen på nyhetsbrevet

Prenumeration på nyhetsbrev
Nach oben scrollen