Industrie 4.0: Wij staan vooraan! - C.E. Schneckenflügel GmbH
Naar overzicht

Industrie 4.0: Wij staan vooraan!

C.E. Schneckenflügel wordt slimmer. Wij zijn goed op weg naar beter netwerken en meer zelfbesturing – met het innovatieve Machine Management System FactoryWare MMS van Eckelmann AG.

Hogere productiviteit, betere efficiëntie en hoge kwaliteit in de ambachtelijk metaalbewerking: dat is wat de nieuwe software FactoryWare MMS van Eckelmann AG belooft. Deze flexibele en intelligente cloudtoepassing ontsluit, digitaliseert en analyseert de productiegegevens bij de metaalbewerking. De efficiëntie van de processen wordt met minimale moeite zichtbaar gemaakt. Op deze manier kunnen processen worden geoptimaliseerd en kunnen nieuwe services worden ontwikkeld – bijvoorbeeld een nauwkeuriger belasting van de machine of predictief beheer van slijtageonderdelen.

Als pilot klant van Eckelmann AG wist Schneckenflügel al in korte tijd de bewerkingstijden in de Zinser plasmasnijmachine aanzienlijk te verminderen. Verdere stappen voor het digitaliseren van het machinepark met FactoryWare MMS zijn in voorbereiding.  Bij Schneckenflügel zijn we ervan overtuigd: “FactoryWare MMS biedt veel potentieel omdat het een solide gegevensbasis creëert voor de genetwerkte fabricage en daarnaast de interfaces biedt voor de opdrachtplanning en waarmee CAD/CAM-systemen als geheel en onafhankelijk van de fabrikant kunnen integreren. Zo brengt de digitalisering de middenstand echt verder”.

C.E. Schneckenflügel en Eckelmann: Wij leven Industrie 4.0. – digitaal, efficiënt, vooruitstrevend!

https://www.eckelmann.de/en/digitization/factoryware/

Op de hoogte blijven van de marktleider!

Nu abonneren op de nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief
Nach oben scrollen