Onderscheiden: Grote VR middenstandsprijs Weser-Ems 2020 voor Schneckenflügel! - C.E. Schneckenflügel GmbH
Naar overzicht

Onderscheiden: Grote VR middenstandsprijs Weser-Ems 2020 voor Schneckenflügel!

Bij Schneckenflügel zitten efficiëntie en digitalisering in het bloed! Daarom zijn we er bijzonder trots op dat we voor de voorbeeldige optimalisatie en digitalisering van onze bedrijfsprocessen zijn onderscheiden met de VR-middenstandsprijs.

De Volks- en Raiffeisenbanken kennen deze prijs jaarlijks toe aan drie toonaangevende bedrijven en ondernemingen met bijzondere projecten en prestaties. De beslissing over de winnaar werd genomen door een commissie bestaand uit leden van de VR-bank, en de Kamers van Koophandel en Ambachten. Onder een groot aantal kanshebbers kwamen we als beste uit de bus en op 21 mei 2021 konden we de prijs in ontvangst nemen.

[v.l.n.r. Michael Höller (Kamer van Koophandel), Kai Lutz Pakula (Kamer van Ambachten), Karl-Heinz Gerdes (C.E. Schneckenflügel), Rolf Eiting (C.E. Schneckenflügel), Thomas Ahaus (Ondernemingsverbond Weser-Ems]

We gaan vanzelfsprekend niet op onze lauweren rusten maar gaan verder met de ontwikkeling van onze processen om voor de klanten steeds nauwkeuriger, sneller en efficiënter te worden.  Hier vindt u meer informatie over ons en onze drijfveren.

Op de hoogte blijven van de marktleider!

Nu abonneren op de nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief
Nach oben scrollen