NIEUWE PLASMASNIJ-INSTALLATIE - C.E. Schneckenflügel GmbH
Naar overzicht

NIEUWE PLASMASNIJ-INSTALLATIE

Na de renovatie van ons gebouw is de installatie van een plasmasnij-installatie nu voltooid. Om onze klanten een snelle en bindende levering te kunnen aanbieden, hebben wij besloten om te investeren in een nieuwe plasmasnij-installatie.
Rond bijsnijden wordt nu optimaal met zo min mogelijk snijverlies rendabel ingebouwd. Aansluitend kunnen plaatdiktes tot en met 40 mm in constructie-, speciaal- en roestvrij staal precies worden verwerkt.
Door ons voorgeschakeld platenmagazijn zijn wij tevens in staat om spoedklussen te leveren. Er gaat altijd wel er iets kapot dat dan meteen weer moet worden gerepareerd. Door onze expresse-service kunnen wij alle platen tot en met 40 mm onmiddellijk snijden en tot Schroefbladens persen. Sneller is niet mogelijk.

Op de hoogte blijven van de marktleider!

Nu abonneren op de nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief
Nach oben scrollen