Har du tænkt på fasen? - C.E. Schneckenflügel GmbH
Til oversigt

Har du tænkt på fasen?

Nyt fra produktionen:

Uanset om det er som jordbor, i en sneslynge eller til fin dosering af krydderier i fødevareproduktionen: Sneglevindinger bruges til mange forskellige formål ved anlægskonstruktion. De specifikationer, som vi implementerer ved fremstillingen af segmenterne til vores sneglevindinger, er ligeså forskellige.

Et stort antal varianter bestilles i stigende grad med affasede kanter. Denne “brudte” kant kaldes en fas inden for metalbearbejdning, og fremstillingen af den kaldes “affasning”. Ikke alle forbindelser har brug for en fas. Men hvis der ønskes en24 stabil søm – f.eks. i tilfælde af en tunnelboremaskinen, der udsættes for kolossale kræfter – bruges der faser. Især til forberedelse af svejsesøm er det vigtigt at affase enkelte komponenter. Desuden har fasen på sneglevindingen ofte andre funktioner, f.eks. som skærekant.

Hvorfor kan facetskæring betale sig?

Inden for maskinkonstruktion er affasning af komponenter – afhængigt af materiale – anstrengende og forbundet med mange omkostninger. I dag bruger mange virksomheder stadig omfattende processer som f.eks. manuel slibning for at lave en affasning på komponenten efter tilskæring.

Netop i tilfælde af en form som sneglevindingen er den efterfølgende bearbejdning kompleks og besværlig. Dertil kommer ofte materialets enorme tykkelse, som gør manuel bearbejdning med den ønskede præcision næsten umulig. Moderne skæreanlæg sparer den efterfølgende bearbejdning af komponenterne og leverer hurtigt præcise og ordentlige resultater allerede under tilskæring.

Det gør vi for dig.

For C.E. Schneckenflügel er affasning ikke noget problem. Som på alle produktionsområder bruger vi her automatisering og digitalisering til procesoptimering. Vores topmoderne ZINSER-skæreanlæg udfører fasen allerede ved tilskæringen af sneglevindingen. Præcist, hurtigt og omkostningseffektivt. For blot få år siden var det slet ikke muligt at lave så komplekse skæremønstre, fordi computerkraften på mange maskiner var for lav. Men takket være det drejelige 3D-affasningshoved i vores plasmaskærer er der hos C.E. Schneckenflügel også mulighed for snit i den indvendige og udvendige diameter. Vi tilbyder således vores kunder en vigtig service, som sparer tid og penge, især i en tid med personalemangel og stigende lønomkostninger.

Hvad betyder “affasning” for dig?

Har du spørgsmål vedr. facetslibning? Vi er klar til at hjælpe og rådgive dig, også ved hjælp af dine tegninger, når en fas kunne være en løsning. Og hvis du allerede på forhånd ved, at kanten på din sneglevinding skal have en fas, kan vi implementere dette i tilskæringen og fritage dig for dette tidskrævende og omkostningstunge arbejdsskridt allerede i produktionen. For øvrigt: For at du ikke glemmer at bestille fasen, vil vores online-bestillingsformular snart også give dig mulighed for at angive facetskæring efter mål!

 

Kontakt os.

Velinformeret af den førende på markedet!

Registrer dig til vores nyhedsbrev

Registrering til nyhedsbrev
Nach oben scrollen