Pålidelighed og vækst på trods af krise: - C.E. Schneckenflügel GmbH
Til oversigt

Pålidelighed og vækst på trods af krise:

Vi byder nye medarbejdere velkommen i salg og produktion!

Vi har tidligere fortalt her, hvor hurtigt vi kan producere vores sneglevindinger. Vi arbejder konstant på at fastholde vores effektivitet som pålidelig partner for vores kunders produktionsprocesser. På den måde leverer vi skræddersyede sneglevindinger og har altid styr på hurtige tilbud og pålidelige leveringstidspunkter.
Siden april har vi arbejdet med et udvidet produktionsteam i 3-holdsskift ved presserne og skæreanlægget. På denne måde kan vi udføre stadigt flere hasteordrer. Med god planlægning har vi stadig et godt fyldt lager. Vi har hidtil kunnet levere hver ordre uden forsinkelse, også efter krigen i Ukraine brød ud.
Også i backoffice og salg har vi fået hjælp og har foretaget omplaceringer. Nye medarbejdere er Fabian Schwarzbach og Thorsten Janßen.
Fabian er uddannet inden for teknik og handel, arbejdede senest i fødevarebranchen og glæder sig nu til at bruge sine evner i backoffice hos C. E. Schneckenflügel. Her overtager han for Holger Rumpker, der skifter til salg.
Thorsten Janßen har arbejdet længe som klejnsmed og tekniker inden for metalforarbejdning. Blandt andet inden for flykonstruktion og senest inden for spåntagning. Han styrker vores sales force.
På den måde er vi i stand til fortsat at tilbyde dig den service, du er vant til, også med de stigende produktionstal.

Du finder alle kontaktpersoner her.

Velinformeret af den førende på markedet!

Registrer dig til vores nyhedsbrev

Registrering til nyhedsbrev
Nach oben scrollen