Må jeg bede om en 48-timers ekspres! - C.E. Schneckenflügel GmbH
Til oversigt

Må jeg bede om en 48-timers ekspres!

Det er ikke noget problem for vores team ved presse-3!

Vi er ikke bange for stramme tidsplaner, fordi vi har forpligtet os til at være hurtige. Fra status “on hold” via “aktiveret” og til “produceret og klar til forsendelse” gik der ved denne ordre på 8,7 tons sneglevindinger lige netop 48 timer – vi kalder det supersonisk hastighed. Denne lynhurtige ekspreslevering blev muliggjort af vores handlekraftige team, der producerer sneglevindinger af høj kvalitet døgnet rundt i tre skift, og af vores præcise digitale finplanlægning af produktionen. Vi er stolte over vores team og over, at vi har kunnet hjælpe en mangeårig kunde med en ekspreslevering.

Ekspres er endnu ikke standard, men vi arbejder på at blive endnu mere hurtige og pålidelige for vores kunders skyld. Kontakt os, hvis du har brug for mere tempo!

 

Velinformeret af den førende på markedet!

Registrer dig til vores nyhedsbrev

Registrering til nyhedsbrev
Nach oben scrollen