Industri 4.0: Vi er med! - C.E. Schneckenflügel GmbH
Til oversigt

Industri 4.0: Vi er med!

C.E. Schneckenflügel bliver smartere. Vi er på vej mod større sammenkobling og selvstyring – med det innovative Machine Management System FactoryWare MMS fra Eckelmann AG.

Eckelmann AG lover med deres nye software FactoryWare MMS mere produktivitet, effektivitet og kvalitet inden for fremstilling af plader i mellemstore virksomheder. Den fleksible og intelligente cloud-anvendelse giver adgang til, digitaliserer og analyserer produktionsdataene i pladeforarbejdningen. Processernes effektivitet gøres synlige med minimal arbejdsindsats. På den måde kan processer optimeres, og nye ydelser kan udvikles – for eksempel en præcis maskinudnyttelse eller en forudseende styring af sliddele.

Som pilotkunde for Eckelmann AG har Schneckenflügel i løbet af meget kort tid kunnet reducere skæretiderne i plasmaskæreanlægget fra Zinser. Andre trin mod digitalisering af maskinparken med FactoryWare MMS er under forberedelse.  Vi hos Schneckenflügel er overbeviste om, at: “FactoryWare MMS har stort potentiale, da det skaber et solidt grundlag af data til sammenkoblet produktion og dermed er i stand til at integrere grænseflader til ordreplanlægning eller CAD/CAM-systemer på holistisk vis og uafhængigt af producent. Dette bringer virkelig digitaliseringen af mellemstore virksomheder et stort skridt videre.”

C.E. Schneckenflügel og Eckelmann: Vi går ind for industri 4.0. – digital, effektiv, avanceret!

https://www.eckelmann.de/en/digitization/factoryware/

Velinformeret af den førende på markedet!

Registrer dig til vores nyhedsbrev

Registrering til nyhedsbrev
Nach oben scrollen