Udmærkelse: Den store pris, VR-Mittelstandspreis Weser-Ems 2020, til Schneckenflügel! - C.E. Schneckenflügel GmbH
Til oversigt

Udmærkelse: Den store pris, VR-Mittelstandspreis Weser-Ems 2020, til Schneckenflügel!

Vi hos Schneckenflügel går ind for effektivitet og digitalisering! Derfor glæder det os, at vi har fået tildelt prisen, VR-Mittelstandspreis, for den forbilledlige optimering og digitalisering af vores driftsprocesser.

Volks- og Raffeiffeisenbank tildeler prisen hvert år til tre førende foretagender og virksomheder med forbilledlige projekter og ydelser. Vinderne blev udpeget af en kommission af medlemmer af VR-Bank, IHK og håndværkskammeret. Vi skilte os ud blandt mange foretagender, og den 21. maj 2021 fik vi overrakt prisen personligt.

[fra venstre mod højre Michael Höller (IHK), Kai Lutz Pakula (håndværkskammer), Karl-Heinz Gerdes (C.E. Schneckenflügel), Rolf Eiting (C.E. Schneckenflügel), Thomas Ahaus (Genossenschaftsverband Weser-Ems]

Det betyder selvfølgelig ikke, at vi læner vi os tilbage. Vi fortsætter med at udvikle processer for at blive mere og mere præcise, hurtige og økonomiske for vores kunder.  Her kan du læse mere om os og om det, der driver os.

Velinformeret af den førende på markedet!

Registrer dig til vores nyhedsbrev

Registrering til nyhedsbrev
Nach oben scrollen