NYT PLASMASKÆREANLÆG - C.E. Schneckenflügel GmbH
Til oversigt

NYT PLASMASKÆREANLÆG

Efter renoveringen af vores bygning er installationen af et plasmaskæreanlæg nu afsluttet. Vi har besluttet os for at investere i et nyt plasmaskæreanlæg for at kunne tilbyde vores kunder en hurtig og forpligtende levering.

Rondelskæringerne indlejres nu optimalt økonomisk med mindst muligt spild. Derefter kan der præcist forarbejdes pladetykkelser på op til 40 mm i konstruktions-, special- eller rustfrit stål.

Takket være vores upstream-pladelagersystem er vi også i stand til at levere hasteordre. Noget går hele tiden i stykker, og det skal repareres med det samme. Med vores ekspresservice kan vi omgående skære alle plader med en tykkelse på op til 40 mm og presse dem til sneglevindinger. Mere direkte kan det ikke gøres.

Velinformeret af den førende på markedet!

Registrer dig til vores nyhedsbrev

Registrering til nyhedsbrev
Nach oben scrollen