För översikt

Prisbelönt: Det stora VR-priset för medelstora företag Weser-Ems 2020 går till Schneckenflügel!

Vi på Schneckenflügel lever för effektivitet och digitalisering! Därför är vi extra glada över tilldelningen av VR-priset för medelstora företag för vår exemplariska optimering och digitalisering av våra driftsprocesser.

Volks- och Raiffeisenbank utdelar priset varje år till tre banbrytade verksamheter och företag med exemplariska projekt och prestationer. Vinnarna utses av en kommission bestående av ledamöter från Vr-banken, IHK och tyska hantverkarförbundet. Trots hård konkurrens lyckades vi övertyga kommissionen och mottog priset personligen den 21 maj 2021.

[från vänster till höger: Michael Höller (IHK), Kai Lutz Pakula (tyska hantverkarförbundet), Karl-Heinz Gerdes (C.E. Schneckenflügel), Rolf Eiting (C.E. Schneckenflügel), Thomas Ahaus (kooperativa systemet Weser-Ems]

Detta innebär såklart inte att vi tänker ta det lugnt. Vi fortsätter med att utveckla processer som gör det möjligt för oss att erbjuda våra exakta, snabba och prisvärda tjänster.  Här kan du läsa mer om oss och vad som driver oss.

Bra information från marknadsledaren!

Och nu till prenumerationen på nyhetsbrevet

Prenumeration på nyhetsbrev
Nach oben scrollen